Digitaalisen oppimisen webinaarisarja, Webinaarit

4.6.2015 klo 14: Nyt on aika keskittyä pedagogiikkaan!

Digitaalisen oppimisen webinaarisarja

4.6.2015 klo 14.00-14.30

Nyt on aika keskittyä pedagogiikkaan!

Miia Vahlsten
Commercial Manager
itslearning Finland

itslearning on verkkopohjainen oppimisympäristö joka on suunniteltu opettajille. Se on helppokäyttöinen ja auttaa opettajia luomaan innostavia oppimissisältöjä ja aktiviteetteja oppijoille. Se helpottaa yhteistyötä oppijoiden ja opettajien kesken. Se automatisoi päivittäisiä rutiinitehtäviä jotta opettajilla olisi enemmän aikaa siihen minkä he osaavat parhaiten: opettamiseen. Tämän vuoksi itslearning on saavuttanut maineen oppimisympäristönä jota opettajat haluavat käyttää.


Suomen eOppimiskeskus ry käynnisti keväällä 2015 digitaalisen oppimisen webinaarisarjan, jossa yhdistyksen jäsenorganisaatiot esittelevät tuotteitaan, palveluitaan ja osaamistaan. Webinaarisarjan myötä kannustamme jäseniämme verkostoitumaan keskenään, tutustumaan toistensa osaamiseen ja ennen kaikkea jakamaan omaa osaamistaan.

Webinaarit järjestetään aina torstaisin, kukin webinaari kestää 30 minuuttia. Webinaarit ovat avoimia kaikille, kutsumme kuulolle myös muita kuin yhdistyksen jäseniä. Webinaarialustana toimii Adobe Connect.

1 vastaus artikkeliin “4.6.2015 klo 14: Nyt on aika keskittyä pedagogiikkaan!”

Jätä kommentti