Digitaalisen oppimisen webinaarisarja, Webinaarit

26.11.2015 klo 14.30: Opiskelija ja opettaja henkilökohtaisissa oppimisympäristöissä

Digitaalisen oppimisen webinaarisarja

26.11.2015 klo 14.30-15.00

Opiskelija ja opettaja henkilökohtaisissa oppimisympäristöissä

Anne-Maria Korhonen
Hämeen ammattikorkeakoulu

Oppiminen sulautuu erilaisiin ympäristöihin eikä tapahdu enää pelkästään koulussa. Osaaminen on erilaisten taitojen yhteenliittymä ja siitä on tehtävä näkyvää mm. henkilökohtaisissa oppimisympäristöissä ja portfolioissa. Ammatillisten opettajien on nykyään huomioitava ohjauksessaan opiskelijoiden tarve käyttää digitaalisia henkilökohtaisia oppimisympäristöjä elinikäisen oppimisen kanavana. HAMK Ammatillinen opettajakorkeakoulu valmistaa opettajaopiskelijoitaan avointen digitaalisten ympäristöjen käyttöön ja avoimeen tiedonjakoon sekä niiden avulla opiskelijoiden ohjaukseen oppimisprosessien yhteydessä.


Suomen eOppimiskeskus ry käynnisti keväällä 2015 digitaalisen oppimisen webinaarisarjan, jossa yhdistyksen jäsenorganisaatiot esittelevät tuotteitaan, palveluitaan ja osaamistaan. Webinaarisarjan myötä kannustamme jäseniämme verkostoitumaan keskenään, tutustumaan toistensa osaamiseen ja ennen kaikkea jakamaan omaa osaamistaan.

Webinaarit järjestetään aina torstaisin, kukin webinaari kestää 30 minuuttia. Webinaarit ovat avoimia kaikille, kutsumme kuulolle myös muita kuin yhdistyksen jäseniä. Webinaarialustana toimii Adobe Connect.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s