28.5.2015 klo 14: Sähköisten tehtävien online-ohjaus ja arviointi sekä plagioinnin tunnistaminen

Digitaalisen oppimisen webinaarisarja

28.5.2015 klo 14.00-14.30

Sähköisten tehtävien online-ohjaus ja arviointi sekä plagioinnin tunnistaminen

Risto Korhonen
IlonaIT Oy

Risto Korhonen esittelee uutta järjestelmää, joka esimerkiksi Moodleen integroituna tuo työkalun, johon oppijat palauttavat tehtävät ja jonka kautta opettajat pääsevät arvioimaan palautettuja oppilastöitä sekä antamaan ohjausta ja palautetta. Järjestelmän kautta onnistuu myös arviointimatriisien käyttö sekä niiden pohjalta pisteyttäminen. Järjestelmä tunnistaa mahdolliset plagiaatit ja kertoo niiden lähteet, jolloin opettaja voi arvioida myös käytettyjen lähteiden luotettavuuden.

Järjestelmä on jo käytössä monessa yliopistossa, mutta on yhä suositumpi myös toisella asteella. Mm. Turun ja Tampereen lukiot ovat sen hankkineet.

Mutta kuinka opettaja toimii köllötellen sohvallaan ja lukien oppilastöitä padillään, tehden kaiken yllämainitun? Se selviää webinaarissa – tervetuloa kuulolle!


Suomen eOppimiskeskus ry järjestää keväällä 2015 digitaalisen oppimisen webinaarisarjan, jossa yhdistyksen jäsenorganisaatiot esittelevät tuotteitaan, palveluitaan ja osaamistaan. Webinaarisarjan myötä kannustamme jäseniämme verkostoitumaan keskenään, tutustumaan toistensa osaamiseen ja ennen kaikkea jakamaan omaa osaamistaan.

Webinaarit järjestetään aina torstaisin, kukin webinaari kestää 30 minuuttia. Webinaarit ovat avoimia kaikille, kutsumme kuulolle myös muita kuin yhdistyksen jäseniä. Webinaarialustana toimii Adobe Connect.

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”28.5.2015 klo 14: Sähköisten tehtävien online-ohjaus ja arviointi sekä plagioinnin tunnistaminen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s